Információk

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött!

A konferencia helyszíne

HUNGAROMEDICA Egészségügyi és Orvostechnikai Kiállítás és Nemzetközi Konferencia
Időpont: 2018. október 11 - 13.
Konferencia időpont: 2018. október 11.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, D pavilon
Cím: H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Információk


Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban egy hiánypótló egészségügyi szakkiállítás, ahol a termékek, szolgáltatások, az egészségügyben érdekelt cégek, befektetők, döntéshozók és a laikusok egy helyen találkoznak egymással és a legújabb technológiákkal.

A szakmai kiállításon a MediKlaszter tagvállalatai a 100 éves a Magyar Kórház-, és Orvostechnika Ipar Jubileuma alkalmából, 150m2 –es egységes megjelenésű, kollektív standon  mutathatják be innovatív, exportképes termékeiket, eszközeiket, kapcsolódó szolgáltatásaikat, valamint jövőbeni megoldásaikat tudják népszerűsíteni.

Így mind a szakemberek, döntéshozók, mind pedig a laikus nagyközönség, egyidőben és egy helyen testközelből láthatják az innováció biztosította előnyöket és akár működés közben is tanulmányozhatják a legújabb fejlesztésű műszereket, eszközöket, termékeket.

Tematika


A MediKlaszter kollektív standon történő megjelenés az alábbi tematika szerint tervezzük:

Múlt:
régi medikai eszközök, gépek, és azok fotóiból tabló kiállítás, kerekasztal beszélgetések meghatározó hazai fejlesztő és gyártó cégek munkatársaival (visszaemlékezése a múltra).
Jelen:
működő exportképes, termékek, eszközök, kapcsolódó szolgáltatások bemutatása és a „jubileumi orvostechnológiai katalógus” hazai medtech vállalkozások termékeit, szolgáltatásait tartalmazó papír és digitális alapú változata készül el és kerül bemutatásra magyar/ angol nyelven, (büszkék vagyunk a hazai medtech innovációkra).
Jövő:
lehetséges termékfejlesztéseket, medtech megoldásokat mutatjuk be, a legmodernebb virtuális technológiák használatával – (kirándulás a jövőbe)